måndag 23 april

 
så bra dag<3

NAJS

Bara älskar detta vädret, så himla skönt!! Kom nyss hem efter en promenad i solen med Jehona, glass vid vattnet och massor utav mysigt prat. Nu är det bara plugget kvar och det är ju inte lika najs. 

HELGEN

Redan söndag..vad hände med helgen? 
FREDAG - skolan, grillade med cassandra & tilde. Najjjss LÖRDAG - jobb.. en sväng på stan, stek i solen, 18års fest. SÖNDAG - vaknade upp med mitt hjärta, nu ut i solen sen plugga
 

fem från torsdagen

En helt vanlig torsdag, men med lite extra som piffar upp det hela. Åt kina som lunch och köpte nya sommarskor, wiie så fina. Efter skolan så pluggade jag lite innan hanna hämtade upp mig och felicia för att åka till alice på tacomys. 50 dagars och hanna och alice ska ut senare och jag och felicia får väl tagga sängen, livet som 17, najs. 

IDAG

1. pluggat i cirka sex timmar. så roligt liv har jag. 2. nyduschad och fräsch, skönt. 3. köpte en ny body lotion med lite brun utan sol i, behövs med denna sommaren. 4. min utsikt typ nu. 5. plockade undan lite i köket, nu blir mamii glaaa. 6. finaste hunden, hon är min! 7. favoritskorna, så fiiina. 8. kollade efter fiskar, fanns inga. 9. åt en godare lunch med felli idag, rätt najs. 

SOL

Hur bra det än ser ut så har dagen varit helt katastrofal. Sovit dåligt i natt, ont i magen och en bultande huvudvärk. Skål för livet bra stunder, eller? Även om dagen har varit dålig så har solen i alla fall gjort mig lite piggare och gladare, blev en frukost i den härliga solen tillsammans med min kissemisse som ej ville vara med på bild. Nu ska jag gå in och försöka plugga och se om även magsmärtorna kan försöka lindra sig lite. Ha en toppendag, kyssssar sara. 

SÅ MYCKET NAJS

Åååå vill inte att dagen ska ta slut, har haft en helgrym dag!! Vaknade upp brevid killen jag älskar och åt en riktigt god frukost hihi, 3 månader med honom idag, avslutades med en härlig lunch i solen. Senare kom tilde hit och vi hade fetaste picknicken, mysss. Åkte lite longboard och hade det götttt, så najs dag. 

påsk

Snart är påsken över och likaså lovet, snabbt men behövligt lov. 
 
1. Glass i stora lass dessa fina sommardagar. 2. Cykeltur i kvällssolen med Olle. 3. Mmmmmm påskbord. 4. Finfina blommor längst vattnet. 5. Påskägg, godis, presenter och mycket annat najsigt. 6. Solnedgång. 

en bättre frukost




hår

mitt bakifrån 
snett bakifrån 
sida 
sida uppifrån
fram uppifrån
snett bakifrån 
 
Gjorde lite frisyrer på min syster som fick ställa upp, hehe. Hon blev så himla fin i båda frisyrerna och bar upp båda kanonbra. Riktigt roligt var det också, var ett tag sedan jag höll på med hår nu. 
 
 
 
 

14/04/14



Ligger i sängen hemma hos Vera och myser, dock så ligger hon typ halvdöd och sover, haha söt. 
 
Idag så har dagen bjudit på sol, värme, lugn o ro, frukt och sänghäng, rätt najs. Blev även några ego förut, haha. Ska nu försöka få lite liv i min kära vän och snacka lite skit innan vi somnar, sov så gott. 

UNDERBART

- sola sola sola, helt underbart skönt 
- pannkaka med kvarg, hallon o mango, mmmmumsigt
- underbara solväggen, så varmt och gööööttt

FRULLE

Tidig morgon med min favorit. 
Solsken och god frukost, mmmh livet är på topp. Avslutade det hela med en stund i solväggen, naaajs. 

FRAMFÖR TVEN

Söndagskväll framför tven. Myyyyyys.

HALLON&MOLLY

Två bra i samma inlägg. 
 
IDAG
- lång sovmorgon 
- grillning till frukost med olle & robin 
- biltur i vårsolen 
- bara gosat och haft det riktigt skönt och mysigt. 
 

BRA MORGON

Somnade & vaknade upp med honom <3

KVALITÉ

Tillbringade denna regniga lördagskväll med min underbaring Tilde, mycket bra!! Jordgubbar, smält choklad & vin, kan inte bli så mycket bättre. Ska nu krypa ner och vänta på min kära pojkvän ska komma hem så jag kan åka dit och kramas. Ha en fin kväll. kyssar

GODISGRIS

Min söta goooodisgris Karin, mmmh så söt. 

 

Igår så var det disco vilket betyder massor av barn, lekar och såklart godis, chips och popcorn. Var hur bra och roligt som helst och barnen såg ut att ha riktigt kul. Eftersom att det slutade så sent så åkte jag hem lite tidigare eftersom att jag skulle upp till jobbet idag, så seeeegt och ville bara ligga kvar under täcket. Men men, började vid nio och slutade klockan fem, en heldag. Nu så sitter jag i mitt rum och pratar med Tilde som kom hit för en liten stund sedan. Får se vad denna regniga lördagskväll har att erbjuda. kyssar 


EN DÅLIG DAG

Hallååå däär, allt bra?
 
Själv har jag inte haft den perfekta morgonen, mensvärk och liggandes i sängen.. åkte till skolan lite senare för att vara med på idrotten. Är nu hemma igen och allt är väl sisådär. Hoppas på bättre dagar!! 
 
EN BRA 
- min goda frukost o top model 

två från idag

Riktigt bra torsdag idag. Fick kladdkaka med grädde av världens bästa lärare, och slutade tidigt då det var föreläsning och inställd matte, hur najs? Svängde förbi apoteket påvägen hem efter skolan och fick med lite saker hem därifrån.
 
ÅÅÅÅÅ justee!!!! Idag har Vera fått körkort, hur gryyyyymmmm?!? så ikväll ska vi ut och åka, myyyyys <3
 
 

FYRA

1. melon, melon, melon och melon 
2. åka bil är kul, wiiiiie
3. but first, let me take a selfie 
4. min egna solstråle

HON ÄR ARTON

 
Idag fyller hon år, världens bästa och underbaraste Vera. Stort grattis gumman, inte dåligt avundsjuk på dig..hihi. 
Firade detta med god mat och fika, mmmmums så gott. Nu tänkte jag sova så jag orkar med morgondagen.
(Grattis till alla er andra som fyller år idag med då.)
 
kyssar 

min kärlek

Han är det bästa jag har <3

 


Sjuka dagar




Blev en hemmadag idag, inte kunnat sova inatt och har en extrem huvudvärk, gött liv. 

favoritkusin

 
Igår så träffade jag även min lilla godbit, som jag saknat denna lilla ängeln. Vi bara lekte och lekte, busade och myste med hamstern, hoppade lite studsmatta och skrattade massor. 
Bästa kusinvitamin <3

suddas sakta ut

 
- Var på kalas för Vera i fredags. 
- Jobbade en sväng på lördagsmorgonen. 
- Firade Andreas mamma igår, åt god mat och hade det bra. 
- Tillbringade kvällen och natten med min favorit, gillar honom så mycket<3
- Bjuder på den suddiga bilden, haha kyssssssar. 

VANS "off the wall"

 
Skön dag i skolan, tre lektioner och slutade vid tjugo i två, gööttt. Hade Persisk Zumba på idrotten, hur roligt haha. Blev en sväng på stan under lunchen, köpte mig ett par VANS, wiiie. kysss 

tidig morgon

 
Godmorgon 
Tidig morgon idag, började klockan 8 med svenska och har tillbrinkat tiden på biblioteket för lite info om det nya arbetet. Så seeegt.. 6 lektioner i veckan med samma uppgigt: svenska, samhäll och historia, blääääää. hejs 

en bättre dag

Äntligen så har vi nu gjort färdigt fördjupningsarbetet i samhällskunskap, så jävla underbart. Efter skolan så gick jag  och tilde en sväng på stan innan vi tog oss en glass, mmummmsss. Efter det så var jag och felicia på kurs på jobbet, kom hem runt halv åtta och har inte gjort något efter det. Är så himla trött, ligger just nu och kollar på the last song, så himla fin och underbar film, älskar den. Nu ska jag snart sova, kyssar. 

blue

// blå jeans - american eagle // grå t-shirt - cubus // leoskor - h&m // 

SENASTE

Hallooooj, saknat mig? haha skoja. Var ett tag sedan bloggen blev uppdaterad nu. Försöker hinna med men haft fullt upp det senaste, sry. Har spenderar min tid på plugg, plugg, plugg, mat, plugg, mat, olle, plugg, plugg, mat.. typ så, haha. Hade teoretiskt massageprov idag, sämsta massageprov jag gjort, göötttt!! Imorgon har vi fördjupningsprov i samhällskunskap och är fett otaggad asss, känner att livet rullar på bra nu. Även idag satt jag kvar en och en halv timma i skolan och pluggade, innan jag spenderade lite tid med alice, tjejen upp till vänster, hur snygggg?!?! var supermysigt och maten smaka utmärkt. Nu måste jag fortsätta med samhällen så jag slipper sitta uppe hela natten. Kram 

RSS 2.0