MYS

Gick lite på stan med olle förut, köpte lite jordgubbar och så. Åt lite mussigt när vi kom hem, mmm<3
Tänkte att jag skulle åka och överraska honom lite efter fotbollen ikväll, hihi. Kyssar 

FEM MÅNADER

Fem månader med honom<3

TREDJE DAGEN

 
Idag är det tredje dagen på sommarlovet, det är molnigt med växlande sol och regn. NAJS, eller nää kanske inte. Vart tog den heta sommaren vägen alla pratade om? Skulle gärna vilja ha den just nu!!

JUST SÅ.

Okej, behöver skriva av mig lite nu. 

 

Jag orkar inte med er människor som inte kan bete er bland folk, gör vad fan ni vill när ingen ser men bete er när ni är bland folk! Hur svårt kan det vara? Visa lite respekt förfan. Gör vad ni vill, säger inget om det, bara det inte sårar någon annan. Vi människor behöver tänka på vårt sätt att hantera situationer och visa respekt för andra människor runt om kring oss. Det är lätt att tänka på sig själv och sitt egna bästa, visst det är grymt att gör det, men kanske finns det en gräns? men du bör kanske tänka till innan det går för långt och du inga vänner längre har..

 

Ber er, snälla tänk på era vänner och gör inget som skulle skada dom människor som skulle finnas där för dig. 

 

 

 

SKÖN DAA

 
Idag blev det en dag på sjön, så otroligt skööööönt!! 
Har även bränt mig en aning och det gör så jävla ont, bläää. Hahah, men snyggt när det blir brunt!!
Sitter nu i soffan och kollar på tv med mamma och andreas, senare kommer kanske olle förbi och gör mig sällskap inatt, det skulle vara så najs<333333
 

VITT




JORDGUBBAR OCH ANNAT BRA

 
Hallåååååå

Den senaste tiden har jag ätit extremt mycket jordgubbar, tröttnar aldrig?!?! det är ju sommar, hihi. 

Onsdag: Firade studenterna i onsdags, så glada, lyckliga, snygga, fulla och ledsna på samma gång över att lämna klassen. 

Torsdag: Och i torsdags fyllde min Tilde 18 år, såklart min lilla plugghäst fick körkortet samma morgon, duktigt!! Jag och Cassandra passade på att fira henne lite på kvällen efter hon jobbat klart, mysigt!

Fredag: Igår då, skolavslutning och sedan skynda iväg till jobbet. Slutade vid 5 så passade perfekt innan balen skulle börja, var mycket prinsessor och prinsar på Lidköpings gator igår. Påväg hem hämta jag ut ett litet paket, resultatet av paketet var bikinin på bilder över. Avslutade sedan kvällen på bästa sätt med att krypa ner bredvid min fina kille. Kysss 


STUDENT 2014

 
Så stolt över alla studenter, grymma är ni!! Kommer sakna er på skolan.. <3
Taggad till tusen inför nästa år då det äntligen är våran tur, wiiieee!!!

RSS 2.0