del la vision

Hallå på er. Allt bra?
Själv är jag hemma denna fredagen, kände mig inte alls så kry imorses och har forfarande huvudvärk och är förkyld. Hade bara någon enstaka lektion ändå så jobbar bättre på hemma. Igår var jag, Olle, Felicia och Casper på de la vision, det är "melodifestivalen" fast för musikprogrammet på skolan. Egna skrivna låtar och framträden, riktigt bra. Tänkte tyvärr inte på att ta några kort, som vanligt.. haha. 
// en godare frukost, sånt man hinner med när man är hemma//

pannkaksfest

Kom hem från träningen för en liten stund sedan, hade dressyr idag och shiit vad jobbigt det var, men väldigt lärorik lektion då dressyren ligger i grunden för allt. Kommer ha fetaste träningsverken i mage, armar och händer imorgon. Fick pannkakor när jag kom hemoxå, var riktigt gott!! Pussar 

new dress

//Klänging ZOUL Bea wrap dress från MQ/ Bälte GAP //

sjutton

1. Har du bra självförtroende? Jag skulle nog säga att med tiden har det blivit bättre och det tycker jag är någonting positivt och någonting alla bör ha.

 

 

2. Vad skulle du egentligen vilja göra med ditt liv? Det finns så sjukt mycket jag vill göra, men prio ett är att få en bra utbildning och ett jobb jag trivs med. Sen är det klar att man har andra drömmar som att gifta sig, skaffa familj etc. Men det kommer att dröja.

 

 

3. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Bangee Jump är något som står allra högst upp på listan för jag tycker det verkar vara så sjukt coolt och tänk vilken adrenalinkick. Sen har jag väl som många andra att jag vill ut och göra en jordenruntresa och upptäcka nya saker.

 

 

4. Nämn någon/något du ser upp till? Oj, svår fråga. Men jag skulle väl säga att jag ser upp till människor som gör saker för andra och kämpar ända in i det sista för att göra någon annan lycklig. Men någon direkt förebild har jag inte.

 

 

5. Din absolut sämsta egenskap? Hmm, ja det finns väl en del. Men en dålig egenskap jag har är att jag är väldigt lättirriterad och har väldigt lätt för att hugga tillbaka om någon hackar på mig. Någonting jag försöker träna bort, men det är svårt.

 

 

6. Din bästa egenskap? Jag tycker om att ta hand och skämma bort människorna jag tycker om. Jag ser mig själv som väldigt omtänksam och tror det uppskattas av människor i min omgivning.

 

 

7. Kan man vara vän med sitt ex? Ja absolut! Men det är klart att det kan bli vissa omständigheter om man gått in i något nytt förhållande. Men tycker absolut man ska bara vänner efter ett förhållande, beroende på hur relationen var.

 

 

8. Hur ofta dricker du alkohol?  Det är faktiskt väldigt olika och går i perioder. För ett tag sedan var det varje helg men nu har det inte vart knappt någonting och har jag druckit så har det varit någon enstaka cider under dem senaste tre månaderna.

 

 

9. Hade du kunnat ha distansförhållande? Det är en svår fråga. Jag vet faktiskt inte om jag hade klarat av det. Men det är klart ingenting är ju omöjligt frågan är hur villig jag skulle vara.

 

 

10. En vacker person? Har så många fina personer i mitt liv. Mina kära vänner, pojkvän och familj. Men jag skulle nog ge denna punkten till min mamma. En person som alltid finns där och hon är väldigt vacker också.

 

 

11. Har du instagram? Haha ja det har jag. Men jag är privat så går inte att gå in och kolla den.

 

 

12. Någon du vill träffa? Ja! Finns många jag vill träffa just nu som jag saknar. Men speciellt min pappa, saknar honom något otroligt mycket.♡

 

 

13. Sminkar du dig varje dag? Nej verkligen inte, jag är väl ganska tråkig på det sättet. Jag brukade göra men varken orkar eller tycker det spelar så stor roll. Tycker det är roligare att sminka mig till något speciellt då ist.

 

 

14. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Jag är väldigt lik mina föräldrar på olika sätt. Men jag har nog lika mycket från båda. Från mamma har jag fått det tydliga utseendet och pappa det inte, med benstomme och käkben etc. Personligheten har jag nog mig själv att tacka för.

 

 

15. Vad är det bästa som hänt dig? Denna frågan är nästintill omöjlig att svara på. Det har väl hänt väldigt mycket som jag uppskattat. Vill inte gå in för mycket på mitt privatliv heller. Men kan ju säga att jag kommer ihåg min första hopptävling jag gick felfri på och även fick en rosett. Då var jag väldigt stolt.

 

 

16. Vad vill du bli när du blir äldre? Jag vill jobba med människor på något sätt, med att hjälpa andra. Få folk som mår dåligt att må bra, eller är i ett beroende komma ur det. Även väldigt intresserad av olika teorier hur man kan tota någon inom hypnos. Så något inom Psykologi eller socionom.

 

 

17. Vad är viktigast i ett förhållande?  Det tror jag är beroende på vad man har för typ av relation med varandra och vad man är ute efter. Men att man kan lita på varandra och prata om saker tycker jag är viktigt. Även att man trivs och vill vara med sin partner. 

 

vem är jag

Jag skulle nog beskriva mig som en mycket glad tjej som alltid har massor av spring i benen. Men det är klart, även den trötta sidan kommer fram ibland.. lite mindre intressant skulle jag väl säga. Jag bor i den lilla staden Lidköping och här har jag bott i hela mitt liv, går även i en av Skaraborgs största gymnasieskola (De La Gardiegymnasiet) som ligger här i Lidköping. Pluggar andra året på ekonomiprogrammet där jag går en grym klass. På fritiden försöker jag att plugga så mycket som möjligt, men jag har även ett superhärligt gäng jag spenderar mycket tid på men även min pojkvän. Jag har även ett stort intresse för hästar och har haft det genom hela min uppväxt då jag bott på en hästgård som liten. Jag är väldigt envis av mig och bestämmer jag mig för något så ska jag lyckas med det. Jag har även väldigt lätt för att prata och förstå andra människor vilket jag bara ser som en stor bra egenskap då jag vill jobba med människor i framtiden. Jag är väldigt intresserad utav att hjälpa andra och skulle vilja läsa vidare och utbilda mig inom socionom/psykologi. 

 

idag

// Tröja & Jeans American Eagle //

ellen'

Fick besök av min lilla goding förut. 
Dagen idag har vart, skolan rullad lugn e på ovanligt fort och rätt som det var så slutade jag. Tog en liten sväng på stan med Alice, hittade en superfin klänning på MQ. Funderar på att gå och köpa den på rasten imorgon, höhö. Annars har jag inte gjort så mycket, Ellen kom förbi en stund förut och nu har jag precis pluggat lite. Kyss
 
 
 
 

sen lunch

 // Panerad fisk,  potatismos & spenatsås m. sallad och citron //

-1 celsius

Temperaturen är nere på minus 1 och jag håller på att frysa ihjäl. Är absolut ingen vintertjej och kommer nog aldrig att bli det heller, föredrar sommar och vår. Slippa alla extrakläder man behöver och framförallt inte behöva frysa ihjäl påväg till skolan eller vart man ska. Skulle ju inte tacka nej till sommar eller en utlandsresa nu. Kyssar 

 

we♡it

 

today's

 
// Tröja Ralph Lauren/ Byxor American Eagle/ Skor Johnny Bulls //
 

food

 
Tog en fika efter skolan med Alicia, Jehona, Vera, Emma, Josefin och Karin. Dom är allt bra. Tog en smoothie, så himla goood var den!! Slutade tidigt idag, hade inställda lektioner så avslutade dagen redan vid tjugo i tolv. Kom hem för en liten stund sedan, tänkte sätta mig och plugga lite historia och engelska. Kanska även lite matte eftersom att vi har ett litet "prov" eller vad man ska kalla det imorgon. Men först ska jag äta, mmmh. Ha en fortsatt trevlig måndag. Kyss

mjukis

Godkväll på er!
Klockan är nio och söndagsfilmen började precis, Shutter Island. Är helt slut och kommer somna innan halva filmen, men men. Tagit på mig mjukiskläderna så nu tänkte jag krypa ner i soffan med min familj. Hoppas ni haft en bra söndag och får en fortsatt trevlig kväll. 
 

sommar 2013

 
1. En bild från när jag var hos pappa i sommaras och vi var ute på sjön, hur fint?  2. En vanlig Sara&Tilde frulle.  3. Egopic på mig själv från i somras. 4. Sara&Tilde frulle igen. 5. Alicia och jag drog ner till grabbarna i Kungshamn över några dagar.  6. Me and my beautiful friend. 7. Sommarmys i lusthuset. 8. Bästa lionahesten.  9. Födelsedagsfirande på Liseberg. 10. Piknick och det börja ösregna. 11. Sommarkväll med Vera. 12. Hon blev 17!!!!!  13. Sola sola sola, såklart hade vi smoothie med. 14. En till Sara&Tilde frukost, höhö. 15. Promenad ner till vattnet för att åka vattenskoter i Kungshamn. 16. myskvällar med fina vänner, många sådana kväller blev det oxå. 
 

s.ö.n.d.a.g

Godmorgon, haft en fin helg?
Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg med massor av underbara människor. kärlek 
 

en outfit

 

överraskningsfest för våran bästa alice.

 

rosa

 

plugg

Halllå däär! Kom hem för inte alls så länge sedan, känns det som i alla fall. Inte hunnit med något och klockan är redan tjugo över sju.Tänkte plugga lite svenska och läsa lite ur A F nu, en engelska bok vi läser i skolan. Ha en fin kväll allihopa. 
 

mörker

Gillar verkligen inte mörker då jag är väldigt mörkrädd. Om ni undra lixx
 
Hur som helst, det är ju ruggigt fint när alla lampor lyser upp staden, tycker även snön gör ett grymt jobb som gör det hela lite ljusare. Men det absolut bästa av allt måste ju vara att ligga hemma i värme, levande ljus och kolla på en film med bra sällsap. Jag har det bra fast jag byter ut film mot plugg och bra sällskap mot min hund, hon är ju i och för sig rätt bra hon med. Men som sagt, trots allt man inte gillar så går det inte att ogilla denna årstiden för även den har sina fördelar. kyss på dig 
 

små citroner gula

 

söndag 19 januari

Hur skönt vore det inte med en söndag utan plugg?
 
Tyvärr så inträffar det inte speciellt ofta, och speciellt inte nu är jag redan missat en del. Tog en längre sovmorgon idag, gick upp ur sängen för cirka en timme sedan, skönt! hade tänkt göra mig något att äta, kolla lite serier, läsa lite, plugga och bara vara. Ta det tiden det tar. Då brukar det rulla på ganska bra ändå. Hoppas ni får en lugn och skön söndag ni med. Kärlek 
 

fl. 2013 - 2014

Sitter och kollar igenom lite bilder, nu saknar jag värmen och allt som har med semaster att göra. Skulle inte ha något emot att åka nu på direkten. Kyss 
 
 
 

promenad

Hej där, allt bra denna kyliga vinterkväll?
 
Lördag idag, blev inte riktigt den lördagen jag hade hoppats på, men men. Var och lunchat med min fina Ellen på stan idag, riktigt mysigt. Kom hem vid cirka halv fem tiden och efter det har jag tagit det lugnt, läst lite, gått igenom gamla bilder på datorn osv. Var ute på en långpromenad med min lilla vovve förut också, tog oss en runda förbi stan, så fint nu när det är mörkt, snön ligger som ett täcke och alla lampor skiner. Ha en fortsatt trevlig kväll/natt mina vänner. Kärlek 
 
 
 
 
 

fyra.

 

fresh

 

julklapp av tjejerna

Fick så fina julklappar av mina bästa tjejer, älskar dom så mycket. Kärlek till dom 

sjukling

 
Halloj, dålig uppdatering jag vet och förlåt! 
 
Två sjuka dagar. Inte känt mig kry alls, var hemma igår och såklart fick jag sällskap av min favoritkille. Även idag hade jag turen att få sällskap men utav WildeTilde, som jag saknat henne! Lyckas alltid få sällskap när jag e sjuk, kanske borde satsa på att vara det oftare. På bilden till höger har jag på mig min present jag fick av Alice, hur söt är hon inte? Nu ska jag fortsätta vara med Tildisen. Kyssar 

den var god




en bättre amerikans frukost




seaworld




miami beach




today






new years eve










Smått & gott






RSS 2.0